20 Aralık 2016 Salı

Depo Sistemine Karar Verildi

Merhaba,

Bildiğiniz gibi bu tarz oyunların çoğunda depo sistemi mevcut ve oldukça sıkıntılı bir sistem. Başta verdiğimiz sözü tutmak adına, depo sisteminde biraz değişiklik yaptık. Tamamen kaldırmamızı istediğinizi biliyoruz. Ancak bizlerin de bu işten gelir sağlaması adına, iki tarafında haklarını koruyacak bir depo sistemine karar verdik.

Öncelikle depo kelimesini unutalım. Çünkü Delibaraj'da elektriği stoklamak adına kullanacağımız depolama alanına "bobin" diyoruz.

Bobin Nedir?
Bobin, türbinlerinizin ürettiği elektriğin depolandığı yerdir. İstediğiniz zaman bobininizde bulunan elektrik miktarını tamamını satabilirsiniz.

Bobin kapasitesi kaç?
Bobin kapasiteniz, saatlik üretiminiz 125.000 kW elektriğe ulaşana kadar, saatlik üretim miktarınızın 8 katı olarak otomatik şekilde artar. Yani siz 16.890 kW elektrik üretiyorsanız, bobin kapasiteniz otomatik olarak 135.120 olacaktır.

Bobin kapasitesi 1.000.000 olduğunda, artık geliştirilemeyecektir.

Yani bobinde depolayacağınız elektriğin miktar sınırı değil, zaman sınırı var. 8 Saat dolum süresi tamamlandığında, yani bobininiz tamamen dolduğunda, bobin arızalanmaya başlar ve 24 saatin sonunda, bobin tamamen bozulur. Bobini tamir etmediğiniz sürece üretim tekrar başlamaz ve içerisinde depolanan bütün elektrik kaybolur. 24 saat dolmadan elektriğinizi satabilirsiniz.

Bobin Onarımı
Bobininizdeki depolanan elektriği 24 saat içinde satmazsanız, bobininiz arızalanır ve içindeki elektrik kaybolur. Üretimin tekrar başlaması için, bobininizi tamir ettirmeniz gerekir. Bobin onarımı ücretsizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder