20 Aralık 2016 Salı

Üyelik ve Referans Sistemi



Merhaba,

Delibaraj.com'u hepiniz az çok duydunuz. Yavaş yavaş merakınızı gideriyoruz. Yavaş yavaşta sizleri tekrar bir merakın içerisine sokuyoruz.

Bu yazımda delibaraj.com'a nasıl üye olunur ve referans nedir, ne işe yarar ile ilgili kısa bilgiler vereceğim.

Öncelikle nasıl kayıt olunur?

Aşağıdaki linke tıklayarak kayıt formuna ulaşabilirsiniz.

Hemen Üye Ol



Adınız ve Soyadınız

Bu kısma gerçek isim ve soyisim yazmanız gerekmektedir. Ödeme işlemleri sadece hesap sahibinin adına olan banka hesaplarına yapılacaktır.

E-Mail Adresiniz

Burada devamlı kullandığınız mail adresinizi yazmanız gerekir. Kayıt ol butonuna bastıktan sonra mail adresinize bir ileti gelecek ve oradaki işlemleri yerine getirerek üyeliğinizi tamamlamış olacaksınız.

Telefon Numaranız:

Gerçek numaranızı kullanmanız önerilir. İleride gelecek olan mobil sistem ve mobil doğrulama sayesinde hesap güvenliği iki kat artacak ve eğer üye olduğunuz telefon numarasına sahip değilseniz, hesabınıza ulaşamayacaksınız.

Şifreniz:

Şifreniz, en az 8 haneli, rakam, büyük ve küçük harflerden oluşmalıdır.

NOT

Kampanya duyurularımın cep telefonuma gönderilmesini istiyorum:

Bu şıkkı işaretlerseniz, telefonunuza sms gönderilmesini kabul etmiş olursunuz.

Bülten duyurularından haberdar olmak istiyorum:

Bu şıkkı işaretlerseniz, sitede yapılan değişikliklerin, etkinlikler mailinize yollanmasını kabul etmiş olursunuz.

Üyelik sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum:

Bu şıkkı işaretleyerek, iki tarafın da haklarını koruyan sözleşmeyi kabul etmiş olursunuz.

Nasıl Giriş Yapılır?

Kayıt olduğunuzda, sistem sizi otomatik olarak giriş sayfasına yönlendirecektir. Yönlendirmez ise, aşağıda bulunan "giriş yap" yazısına tıklayarak, giriş sayfasına ulaşabilirsiniz.



Bu kısımda kayıt olduğunuz mail adresinizi ve şifrenizi girerek sisteme giriş sağlayabilirsiniz. Ayrıca beni hatırla seçeneğini işaretleyerek, bir dahaki ziyaretlerinizde sistemin sizin mail ve şifrenizi otomatik girmesini sağlarsınız.

Şifremi Unuttum


Bu kısımda kayıt olduğunuz mail adresini yazarak, şifremi yenile butonuna tıklayın. Mailinize gelecek olan iletide, şifrenizi sıfırlamak için bir buton göreceksiniz. Bu butona tıkladığınızda, sistem size bir sayfa açacak ve yeni şifrenizi belirlemenizi isteyecektir.

Referans Sistemi

Öncelikle bilmeyen arkadaşlar için referansın ne olduğundan bahsedeyim. Bu tarz sistemlerde, sistemin duyurulması ve yayılması amacı ile, şirketler sizlere sisteme kullanıcı kaydı yaptırmanız halinde belirli hediye ya da bedeller öderler. Delibaraj.com'da da bu sistem mevcut. Sisteme üye olduktan sonra görebileceğiniz referans linkinizi, forumlarda, facebook sayfalarında ya da direk arkadaşlarınızla paylaşarak, o linkle üye olan herkesin sizin referansınız olmasını sağlarsınız. Sizin referans linkinize tıklayarak üyelik formunu dolduran her üyeyi sistem otomatik olarak sizin referans listenize ekleyecektir.

Referanslar ne kazandırır?

Referanslarınızın sattığı elektrik miktarının %10'u ömür boyu sizin hesabınıza yüklenir. Ayrıca referansınız yatırım yaparsa, yatırdığı paranın %15 i hesabınıza ödeme puanı olarak yansıyacaktır.



Bu kısımda, referanslarınızı, ne zaman kayıt olduklarını ve size ne kadar kazandırdıklarını görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder